Logo Kereta Sewa Kota Bharu
Sultan Ismail Petra Airport (Kota Bharu)
Sultan Ismail Petra Airport Kota Bharu Kelantan

Pengusaha perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri antara yang sangat terkesan dengan Pendemit Covid-19 melanda sekarang. Disebabkan itu, banyak Syarikat pengusaha kereta sewa khasnya di sekitar kota bharu airport kelantan yang gulung tikar. Disini saya sertakan 5 syarikat-syarikat yang masih aktif menjalankan perkhimatan tersebut.

5 Syarikat Kereta Sewa Di Sekitar Aiport Kota Bharu Yang Masih Beroperasi.

1. KERETA SEWA BAJET KELANTAN

kereta sewa airport kota bharu
kereta sewa murah kota bharu

KERETA SEWA BAJET KELANTAN menawarkan perkhidmatan kereta sewa mengikut hari, minggu dan bulan. Sekiranya anda mempunyai perancangan untuk menetap lama sedikit di Kelantan, perkhidmatan mereka adalah pilihan yang tepat. Dengan adanya pakej harga seperti ini, anda dapat jimat banyak untuk sewa kereta. Mereka mempunyai kereta jenis kompak, sesuai bagi yang mempunyai urusan kerja di Kota Bharu. Kereta yang lebih besar, MPV atau van juga boleh didapati di Kereta Sewa Bajet kelantan. Harga yang berpatutan, layanan yang mesra dan servis yang terbaik sudah tentu dapat memuaskan hati pelanggan mereka. Sangat berbaloi menggunakan perkhidmatan mereka.

Alamat: Berhadapan Sultan Ismail Petra Airport (Kota Bharu) Kelantan.

Waktu Operasi: 24 jam

Link Whatsapp : DISINI DISINI DISINI

Phone: 019-4977673 (FAIZAL)

2. Kereta Sewa Kota Bharu – Kelantan.

kereta sewa kota bharu kelantan
Antara Kereta yang disediakan

Kereta Sewa Kota Bharu- Kelantan beroperasi berhampiran dengan Lapangan Terbang Kota Bharu. Oleh itu, sebaik sahaja anda tiba di lapangan terbang anda boleh dapatkan kereta sewa dari syarikat ini. Mereka boleh menghantar kereta ke lapangan terbang dan tidak mengenakan sebarang caj. Memang memudahkan pelanggan kan? Kebersihan dan keselesaan amat dititik beratkan oleh mereka. Dijamin anda akan dapat kereta sewa yang selesa dan tenang sahaja perjalanan anda di Kelantan. Syarikat ini menawarkan banyak kereta baru antaranya Bezza Baru, Myvi Baru, Alza Baru dan Proton Saga Baru. Sangat selesa jika anda ingankan sesuatu yang baru. Boleh terus Hubungi mereka dibawah.

Alamat: Sultan Ismail Petra Airport (Kota Bharu) Kelantan.

Waktu Operasi: 24 jam

Link Whatsapp : DISINI DISINI DISINI

Phone: 014-5325493 (SAIFUL)

Facebook : Kereta Sewa Kota Bharu – kelantan

3.  Kereta Sewa.com

Kereta Sewa Airport Kota Bharu

Bagi yang mencari kereta sewa murah di Kota Bharu, di sini adalah jawapannya. KB TransAuto Car Rental sedia membantu sekiranya anda ada masalah kereta rosak, kenderaan kena hantar bengkel, atau nak bercuti di Kelantan. Pilih saja kereta sewa yang diinginkan dan buat tempahan segera. Mereka tidak mengenakan sebarang caj untuk penghantaran kereta ke lapangan terbang. Servis mereka memang tiptop serta menepati masa. Tak percaya? Anda boleh lihat ulasan dari pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa dari mereka. Ada juga yang telah berulang kali menggunakan perkhidmatan mereka dan sangat berpuas hati dengan servis yang dipersembahkan.

Senarai harga dan jenis kereta boleh didapati di laman web KB TransAuto Car Rental. Untuk membuat tempahan anda boleh Whatsapp melalui pautan di bawah dengan menyatakan jenis kereta, tarikh dan lokasi mula sewa serta pulang.

Alamat: Bandar Kota Bharu, Kelantan

Waktu Operasi: Isnin – Ahad 7.00am – 10.00pm

Phone: 014-5222384

4. Kereta Sewa Kota Bharu – AlfaCar Rental

Kereta Sewa Kota Bharu - AlfaCar Rental

Alamat: Pengkalan Chepa, Kelantan

Waktu Operasi: Jumaat – Khamis 7.00am – 10.00pm

Phone: 016-440 8910

5. Ma Mesra Car Rental & Homestay

 

Alamat: Taman Pengkalan Chepa, Kelantan

Waktu Operasi: Jumaat – Khamis 7.00am – 10.00pm

Phone: 019-9878995

Antara Cerita Menarik.

kereta sewa kota bharu

BANJIR RANTAU PANJANG

Destinasi Kelantan

Kereta Sewa Kelantan 2021

 

saiful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Releated Posts

Link partner: pokerseri autowin88 vegasslot77 mantra88 ligasedayu warungtoto sbobet vegas4d indobet ingatbola88 ligaplay88 rtp dewagg hoki368 qqnusa ligagg88 zeus138 slot bro138 daftar bos88 login ligaciputra rtp hari ini